Middelkerke. Achter de kustlijn strekt zich het authentieke polderlandschap uit. Een oase van rust, een paradijs voor wandelaars en fietsers. 
 
Het hele jaar door zijn er activiteiten en evenementen voor groot en klein. Tijdens Bierweekend vind je de langste toog van Middelkerke op de Zeedijk. Sterren aan Zee brengt een betoverend licht- en vuurspektakel. Tijdens het gastronomisch weekend Tastoe gunnen bekende chefs jou een kijkje in hun keuken en kan je gezellig tafelen met zicht op zee. Apero Sundays, Bubbels aan Zee, Magisch Middelkerke, te veel om op te noemen. 
 
Wil je het even rustig aan doen, dan kan je verpozen in één van de zeven strandbars. Geniet van een drankje met je voeten in het zand. Strandbar Muchacha ligt op slechts 50 meter van onze vakantiewoning! 
 
De gemeente Middelkerke kreeg in 2016 als eerste en enige kustgemeente het label kindvriendelijke gemeente. Het hele jaar door zijn er kidsevenementen. Daarnaast vind je er speelpleinen op het strand, indoor speeldorpen, is er een sportstrand, een kinderboerderij, sportpark de Krokodiel, kan je er bowlen, lasershooten, karten, minigolfen, het dinopark bezoeken, kajakken door de polders, watersporten beoefenen, en zo veel meer!
 
Middelkerke is de stripgemeente van onze kust. Ga op zoek naar de stripmuren, breng een bezoek aan het stripfestival of aan onze 17 striphelden (standbeelden) op de mooie dijkpromenade.
 
Wie houdt van kunst komt in Middelkerke zeker aan z’n trekken. Breng een bezoek aan het Beeldenpark, één van de cultuur-hotspots van de kust met werken van o.a. Wim Delvoye, of aan de Dronkenput of één van de musea en expo’s.
 
Ontdek waar en wanneer de wekelijkse markten, avondmarkten en rommelmarkten zijn.
 
Ook voor wie houdt van lekker eten en drinken is Middelkerke de place to be! Verschillende lekkere evenementen vinden plaats in Middelkerke, zoals visweekend, gastronomisch weekend Tastoe, Bubbels aan zee, … Ook worden verschillende Middelkerkse restaurants warm aanbevolen door Gault&Millau voor een heerlijke gastronomische beleving, waaronder ‘Vlass’, gelegen slechts op 150 meter van onze vakantiewoning, ‘La Tulipe’, op 500 meter van onze vakantiewoning en ‘Marquize’, 3 km verderop.
 
Wil je meer te weten komen? Neem een kijkje op de website van Middelkerke